top of page

OM OS

Troens Ild ledes af Pastor Kjeld O. Pedersen og hans hustru, Kirsten Pedersen. 

I mange år holdt Troens Ild til på parrets loftstue, langt ude på landet mellem Jerslev og Tårs. Efterhånden blev møderne så godt besøgt, at det var svært at rumme det store antal i stuen, og der kom folk fra mange forskellige steder i verden for at få et møde med Gud. 

De seneste år har menigheden haft adresse på Nørre Uttrup Torv 1 i Nørresundby, hvor der afholdes det ugentlige søndagsmøde kl. 10.00, månedlig helbredelsesmøde den 1. fredag i hver måned kl. 19.00 - samt Tro og Helligåndsseminar ca. hvert kvartal. 

Hver sommer er der Troens Ilds SommerCamp, hvilken de senere år har været afholdt i Storskovlejren, Dorfvej 51, Dronninglund. 

Der er desuden et samarbejde med en pastor og menighed i Nordindien, hvor dette arbejde støttes økonomisk. Arbejdet i Indien går ud på at hjælpe de fattigste familier, forkynde evangeliet og bringe liv og håb til disse mennesker. Kjeld O. Pedersen har jævnligt møde her via Skype, hvor der sker mange fantastiske ting. 

Grundlæggende lære

Troens Ild er fuldevangelisk og bygger på summen af Guds Ord. Det vil sige, at vi tror på, at det er Guds Ord, der er vores rettesnor, og at bibelens skriftsteder må ses i lyset af hinanden, så det er summen og sammenhængen af bibelens ord, der viser den rette lære. 

Ud fra dette er vores forståelse, at mennesket behøver Jesus; at mennesket er født med arvesynd pga. Adam og Eva, og at Jesus led en forsoningsdød, hvor han påtog sig al menneskets synd og straf. Så ved i tro at omvende sig til Gud, og gøre Jesus til ens Herre og Frelser, så modtager vi frelsens gave og skal ikke gå fortabt (Helvede), men har i stedet Himmelen i vente. Derefter tror vi på, ud fra bibelens fremgangsmåde, at den troende bliver døbt i vand som et vidnesbyrd overfor mennesker og en lydighedshandling overfor Gud. Når man er frelst, kan man også blive døbt med Helligånden, hvor man får kraft fra Gud, og hvor tungetalen er et tegn på, at man er blevet døbt med Helligånden. 

bottom of page